تغـذیه و ایـمنی در بیـماران

"Nutrition and safety in patients "NASIP

تغـذیه و ایـمنی در بیـماران

"Nutrition and safety in patients "NASIP

تغـذیه و ایـمنی در بیـماران

The great majority of people will experience a foodborne disease at some point in their lives. This highlights the importance of making sure the food we eat is not contaminated with potentially harmful bacteria, parasites, viruses, toxins and chemicals Food can become contaminated at any point during production, distribution and preparation. Everyone along the production chain, from producer to consumer, has a role to play to ensure the food we eat does not cause diseases.

ترجمه:

اکثریت مردم در معرض خطر بیماریهای غذایی هستند که افراد در برخی موارد در زندگی شان تجربه می کنند.
اهمیت زیاد این موضوع(ایمنی غذایی) نشان دهنده، اطمینان از عدم آلودگی مواد غذایی به باکتری ها، انگل ها، ویروس ها، سموم و مواد شیمیایی است.

غذا می تواند در هر مرحله از تولید، توزیع و آماده سازی آلوده شود.
هر فرد در طول زنجیره تولید، از تولید تا مصرف ، نقش مهمی را ایفا می کند تا اطمینان حاصل شود که مواد غذایی که ما می خوریم باعث ایجاد بیماری نمی شوند.

برگرفته از سایت سازمان بهداشت جهانی (WHO)
www.who.int

ماهنمامه ها
آخرین نظرات

1-Food safety and nutrition: Improving consumer behaviou

جمعه, ۳۰ فروردين ۱۳۹۸، ۰۲:۰۴ ب.ظ

Abstract

Consumer awareness of food safety and nutrition is a major issue in relation to healthy lifestyles and disease prevention. Improper consumer food management has been implicated in a large number of cases of foodborne illnesses. To reduce the risk of foodborne illness, consumers must be willing to change behaviours that are not consistent with safe food storage and preparation practices.

 Change in such behaviours is strongly related to consumer knowledge of proper food handling practices. At the same time there is public consciousness of the role of diet in contributing to the health status, but this awareness has not led to sufficient improvement of eating habits. What people buy and eat and the way they manage food depends not only on the individual but also on social, cultural, economic, and environmental factors. Identifying an effective strategy to improve consumers’ behaviour is a concern for politicians and health promoters. Non-targeted spreading of generic information is one strategy, but seems to be relatively unsuccessful. This paper describes an innovative and effective methodology to improve the level of consumer awareness towards healthier food choices and safer behaviours based on a holistic approach. This strategy could be adopted to better disseminate information regarding healthy foods on a large scale and at a relatively low cost, obtaining significant benefits in terms of primary prevention and contributing to the amelioration of food management at the consumer level.

CarmenVeronicaCibinaVeronicaCappaaAnnaRoccatoaAngiolaVanzobIginoAndrighettoacAntoniaRiccia

فایل کامل مقاله:

دریافت

ترجمه خلاصه مقاله:

گاهی مصرف کنندگان در مورد ایمنی و تغذیه مواد غذایی سوالات مهمی در ارتباط با شیوه زندگی سالم و پیشگیری بیماری دارند. 

مدیریت مواد غذایی غیرمعمول در تعداد زیادی از موارد در بیماری های مربوط به غذا دخیل است. 

به منظور کاهش خطر ابتلا به بیماری های غذایی، مصرف کنندگان باید تمایل به تغییر رفتارهایی را داشته باشند که این رفتار ها با ذخیره سازی مواد غذایی و روش های آماده سازی غذا سازگار نیست.

 تغییر در چنین رفتارهایی به شدت مربوط به شیوه های رفتاری مناسب غذایی بستگی دارد. 

در عین حال آگاهی عمومی از نقش رژیم غذایی در وضعیت سلامتی حائز اهمیت است، اما این آگاهی به بهبود کافی عادت های غذایی منجر نشده است. 

این آگاهی به خرید مواد غذایی، غذایی که مردم می خورند، نحوه مدیریت مواد غذایی در ابعاد فردی، همچنین عوامل اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و محیطی بستگی دارد. 

شناسایی یک استراتژی موثر برای بهبود رفتار مصرف کنندگان نگرانی برای سیاستمداران و مؤسسات بهداشتی مهم است.

 پخش غیر هدفمند اطلاعات عمومی یک استراتژی است، اما به نظر می رسد نسبتا ناموفق بوده است.

 این مقاله یک روش نوآورانه و موثر برای بهبود سطح آگاهی مصرف کننده نسبت به انتخاب غذاهای سالم و رفتارهای امن تر مبتنی بر یک رویکرد جامع است.

 این استراتژی را می توان برای به دست آوردن مزایای قابل توجهی در زمینه پیشگیری اولیه و کمک به بهبود مدیریت مواد غذایی در سطح مصرف کنندگان، به منظور انتشار اطلاعات در مورد مواد غذایی سالم در مقیاس وسیع و هزینه های نسبتا پایین به کار برد.



نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی