تغـذیه و ایـمنی در بیـماران

"Nutrition and safety in patients "NASIP

تغـذیه و ایـمنی در بیـماران

"Nutrition and safety in patients "NASIP

تغـذیه و ایـمنی در بیـماران

The great majority of people will experience a foodborne disease at some point in their lives. This highlights the importance of making sure the food we eat is not contaminated with potentially harmful bacteria, parasites, viruses, toxins and chemicals Food can become contaminated at any point during production, distribution and preparation. Everyone along the production chain, from producer to consumer, has a role to play to ensure the food we eat does not cause diseases.

ترجمه:

اکثریت مردم در معرض خطر بیماریهای غذایی هستند که افراد در برخی موارد در زندگی شان تجربه می کنند.
اهمیت زیاد این موضوع(ایمنی غذایی) نشان دهنده، اطمینان از عدم آلودگی مواد غذایی به باکتری ها، انگل ها، ویروس ها، سموم و مواد شیمیایی است.

غذا می تواند در هر مرحله از تولید، توزیع و آماده سازی آلوده شود.
هر فرد در طول زنجیره تولید، از تولید تا مصرف ، نقش مهمی را ایفا می کند تا اطمینان حاصل شود که مواد غذایی که ما می خوریم باعث ایجاد بیماری نمی شوند.

برگرفته از سایت سازمان بهداشت جهانی (WHO)
www.who.int

ماهنمامه ها
آخرین نظرات

2-ایمنی غذا از مزرعه تا سفره غذایی

جمعه, ۳۰ فروردين ۱۳۹۸، ۰۶:۳۳ ب.ظ

 

 
 
انیمیشن بسیار زیبا از روند ایمنی سنجی مواد غذایی
از مزرعه تا سفره غذایی

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۱/۳۰

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی