تغـذیه و ایـمنی در بیـماران

"Nutrition and safety in patients "NASIP

تغـذیه و ایـمنی در بیـماران

"Nutrition and safety in patients "NASIP

تغـذیه و ایـمنی در بیـماران

The great majority of people will experience a foodborne disease at some point in their lives. This highlights the importance of making sure the food we eat is not contaminated with potentially harmful bacteria, parasites, viruses, toxins and chemicals Food can become contaminated at any point during production, distribution and preparation. Everyone along the production chain, from producer to consumer, has a role to play to ensure the food we eat does not cause diseases.

ترجمه:

اکثریت مردم در معرض خطر بیماریهای غذایی هستند که افراد در برخی موارد در زندگی شان تجربه می کنند.
اهمیت زیاد این موضوع(ایمنی غذایی) نشان دهنده، اطمینان از عدم آلودگی مواد غذایی به باکتری ها، انگل ها، ویروس ها، سموم و مواد شیمیایی است.

غذا می تواند در هر مرحله از تولید، توزیع و آماده سازی آلوده شود.
هر فرد در طول زنجیره تولید، از تولید تا مصرف ، نقش مهمی را ایفا می کند تا اطمینان حاصل شود که مواد غذایی که ما می خوریم باعث ایجاد بیماری نمی شوند.

برگرفته از سایت سازمان بهداشت جهانی (WHO)
www.who.int

ماهنمامه ها
آخرین نظرات

7-مسمومیت غذایی در بیمارستان(مقاله)

يكشنبه, ۸ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۷:۱۶ ب.ظ

چکیده مقاله:

 نقش بیمارستان در وقوع مسمومیت غذایی ممکن است در مقایسه با سایر مراکز غذائی بیش از حد تأکید شود، زیرا شیوع آن بیشتر تشخیص داده شده است و امکانات آزمایشگاهی معمولا برای تحقیق در دسترس تر است، اما همچنین اعتقاد بر این است که در بسیاری از قسمت ها ممکن است گزارش نشده باشد . 

مشکلات عجیبی در خدمات غذایی بیمارستان و به خصوص بیمارستان هایی که بیمار به صورت طولانی مدت بستری است در رابطه با اقدامات پیشگیرانه که خطر سموم مواد غذایی را به حداقل می رساند، وجود دارد.

بررسی 50 مورد شیوع مسمومیت غذایی در اسکاتلند که در طی سال های 1973تا 1977 گزارش شده است، حداقل 1530 فرد مصرف کننده غذای آماده بیمارستانی داشتند.

 31 مورد با Clostridium perfringens (C. welchii)،  و 11مورد به علت عفونت سالمونلا مواد غذایی، سه مورد به استافیلوکوکوس اورئوس enterotoxigenic و 5 مورد از علل نامشخص بود. این به طور قابل توجهی از تجربه در انگلستان و ولز متفاوت است که سالمونلا به عنوان عامل اصلی شیوع بیماری در بیمارستان بستری است. 

22 حادثه در بیمارستان ها برای بیماران روانپزشکی یا ذهنی غیرعادی رخ داده است و ده نفر دیگر در واحدهای سالمندان قرار دارند. تنها 33 بیمارستان در 50 شیوع بیماری دخیل بودند، چرا که 9 بیمارستان دو یا بیشتر از قسمتهای بیمارستان را تجربه کرده بودند.


 نقش بیمارستان در وقوع مسمومیت غذایی ممکن است در مقایسه با سایر مراکز غذائی بیش از حد تأکید شود، زیرا شیوع آن بیشتر تشخیص داده شده است و امکانات آزمایشگاهی معمولا برای تحقیق در دسترس تر است، اما همچنین اعتقاد بر این است که بسیاری از قسمت ها ممکن است گزارش نشده باشند . مشکلات عجیبی در خدمات غذایی بیمارستان و به خصوص بیمارستان هایی که بیمار به صورت طولانی مدت در رابطه با اقدامات پیشگیرانه ای که خطر سموم مواد غذایی را به حداقل می رساند، وجود دارد.


فایل اصلی مقاله را از لینک زیر دانلود کنید:

دریافت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی